Sobre Natury, Experts en Jardineria

Qui som? Sobre Natury. Transformem espais exteriors en preciosos jardins amb estètica i funcionalitat.

jardineria

Qui Som Jardins Natury

A Jardins Natury, som un equip apassionat experimentat en el camp de la jardineria. Estem ubicats al Vallès Occidental, a Catalunya, on ens dediquem a la creació i al manteniment de jardins excepcionals.

Amb una sòlida trajectòria de 10 anys en jardineria, vam decidir fundar Jardins Natury. Tot i ser una empresa recent, comptem amb experiència en la indústria i un domini expert en totes les facetes de la jardineria.

El nostre equip està format per professionals compromesos que entenen la importància de cada detall en la creació de jardins i espais a l’aire lliure. La nostra visió és clara: fer realitat els teus projectes de jardineria.

Descobreix els Nostres Serveis de Jardinería

Vols obtenir assessorament personalitzat? Contacta ara amb nosaltres

La Nostre Missió

A Jardins Natury, la nostra missió és millorar la qualitat de vida dels nostres clients mitjançant la transformació dels seus jardins. Ens centrem en àrees del Vallès Occidental y Barcelona, com Matadepera, Sant Quirze, Sant Cugat, Valldoreix, Rubí, Bellaterra, Castellbisbal, Cerdanyola, Vacarisses, y altres.

Ens plau oferir una varietat de serveis de jardineria dissenyats per inspirar i satisfer les necessitats dels nostres clients. El nostre compromís amb la qualitat, el disseny i l’estètica es reflecteix en cada projecte de jardí que realitzem.

La Nostre Manera de Treballar

A Jardins Natury, adoptem un enfocament realista i honest en lloc d’un to grandiloqüent de màrqueting. Els nostres valors fonamentals, són la qualitat, el disseny, l’estètica i la funcionalitat, són la base del nostre èxit. Treballem incansablement per aconseguir la bellesa i l’harmonia en cada projecte, independentment de la seva envergadura.

tallar gespa

Descobreix la nostre passió pels jardins

On la bellessa natural es troba amb la elegacia del nostre diseny

Els Nostres Serveis

Els nostres serveis principals inclouen la instal·lació de gespa artificial i natural, la poda i l’escapçament d’arbres, i el disseny de jardins. Ens especialitzem a atendre propietaris de vivendes unifamiliars i empreses que busquen l’excel·lència en el disseny de jardineria.

Més enllà dels nostres serveis

A més dels nostres serveis principals, estem preparats per afrontar qualsevol desafiament relacionat amb la jardineria, com el control de plagues o la creació d’horts urbans sostenibles. Estem aquí per oferir solucions personalitzades.

Voldries tenir un jardí perfecte?

El teu projecte de jardineria es possible amb nosaltres. Fes-lo realitat.

poda de vallas

A Jardins Natury, no fem promeses buides. Fem jardineria i ho fem excepcionalment bé. Estem aquí per fer realitat les teves idees, amb un enfocament realista i un compromís absolut amb la teva satisfacció.

Esperem que aquesta descripció de la nostra empresa t’ajudi a coneixe’ns millor. Estem ansiosos per col·laborar amb tu en la creació de jardins que reflecteixin bellesa i harmonia.

Els Millors Jardiners Aprop Teu

Treballem perquè tinguis el jardí perfecte

Antigues Publicacions del blog

Consells per tenir un jardí verd

Contacte 🌱

Abrir chat
1
🌱 Necesites ajuda?
Hola 👋 🌵
¿En qué podemos ayudarte?🌱